Északi Áramlat

Web Oroszországnak szombaton kellett volna újraindítania a gázszállításokat az Északi Áramlat gázvezetéken keresztül miután újabb háromnapos szüneteltetéssel tette. Akár arra is fel kell készülni hogy a Kreml elzárja.


A Termeszet Szol Hozzad Kevin Spacey Az Esoerdo Nature Is Speaking Nature Wonders Of The World

Az egyetlen üzemben maradt gázkompresszoregység javítása miatt augusztus.

. Web Nem jut megfelelő nyugati technológiához Oroszország hogy karbantartsa az Északi Áramlat 1-et állítja az orosz elnöki szóvivő amivel részben az EU szankcióinak. Web A Gazprom három napra leállítja az Európába történő gázszállításait az Északi Áramlat 1 vezetéken. Ez azt jelenti hogy szerdától.

Web Szerdán megkezdődnek a nyár utolsó napjára ígért karbantartások az Északi Áramlat 1 vezetéken leállnak a gázszállítások Oroszország felől Németországba. Tovább csökkenti az Északi Áramlat 1 balti-tengeri gázvezetéken keresztül történő szállításokat. Cső ritkán vált ki annyi indulatot és a tengeren túlra is átívelő nemzetközi nagypolitikai csatározást mint a Németországot Oroszországgal összekötő.

Télig annyira fel akarják tölteni az Unió államai a gázkészleteiket amennyire csak lehet. Web Ha valaki megtámadta az Északi Áramlatokat az ennél sokkal többre képes. Augusztus 31-én moszkvai idő szerint.

Web Az Északi Áramlat1 vezetéken mintegy tíznapos karbantartását követően újból megindult a gázszállítás Németország felé. Kedden gyakorlatilag egész nap érkeztek a hírek arról hogy sorra találnak a. Web Leállította a Németországba történő gázszállítást a Gazprom az Északi Áramlat-vezetéken karbantartás miatt.

Web A német szövetségi kormány azonnali hatállyal felfüggeszti az Északi Áramlat-2 földgázvezeték üzembe helyezésének folyamatát válaszul arra hogy Oroszország a. Web Július 11-től július 21-ig a Nord Stream AG ideiglenesen leállítja az Északi Áramlat gázvezeték mindkét vonalát a tervezett megelőző munkálatok elvégzése. De az eddigi mintázatokat látva nem lenne extra-meglepő ha találnának valami.

Web Az Északi Áramlat1-et minden nyáron karbantartját leállítják általában 10 napra. A karbantartási munkálatokat követően. Web Alekszej Miller a Gazprom igazgatótanácsának elnöke bejelentette hogy az Északi Áramlat-2 gázvezeték moszkvai idő szerint reggel 8 óra 45 perckor teljesen.

Web Az orosz gázszolgáltató hétfőn jelentette be hogy a portovajai kompresszorállomáson egy újabb gázturbina-hajtóművet kényszerül leállítani az. Web Három napra teljesen leáll az Északi Áramlat gázvezeték jelentette be a Gazprom. Európa versenyt fut az idővel.

A hírre növekedtek a vállalat részvényei. Web Az Északi Áramlat 1 vezetéken keresztül a németországi OPAL és NEL csatlakozási pontokra áramló gáz szerda reggel 5 és 6 óra között még 0 kilowattóra volt. Web Három napra teljesen leáll az Északi Áramlat gázvezeték jelentette be a Gazprom.

Web Az Északi Áramlat egy tengeralatti földgázt szállító vezeték melyben az oroszországi Viborgtól egészen a németországi Greifswaldig jut el a gáz a Balti-tenger alatt. Az augusztus 31-től szeptember 2-ig ígért leállást ismét r. Web A Gazprom hétfő délután bejelentette.

A moszkvai tájékoztatás szerint szeptember 3-án indul újra. Web Ismét leáll az Északi Áramlat 1 gázvezeték ezúttal három napra A Gazprom Oroszország állami gázvállalata pénteken még azt állította hogy műszaki probléma azaz.


Karacsony Gergely Szilveszter


Hajoroncsok A Namib Sivatagban A Hirhedt Csontvazpart Erdekes Vilag Shipwreck Giethoorn Abandoned Ships


Comisarul Gunther Oettinger Despre Cercetare Inovare Statele Ue Să Apeleze La Programul Orizont 2020 Statele Membre Ale Uniunii Europene Pot Apela La Noul Pro


Vanessa Beeley Lecture In Ottawa The Role Of The So Called White Helme Lecture Ottawa Vanessa


Avstrijskij Zele Dal Sovet Po Tranzitu Gaza Ukrainskomu Zelenskomu Sovety Dzen Dali

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel